Gouden harten die weten te raken
Inspireren en motiveren tot
Het slachten van eigen draken
Met vertrouwen zoeken naar ons lot
Hun tranen die ons beroeren
Pijn die transformeert
Die nobele contouren
Ook al is het gezicht zo verweerd
Niets lijkt hen te kunnen stoppen
Zoveel ontembare kracht
Hoewel het noodlot blijft kloppen
Blijven zij waakzaam en houden de wacht
Helden dien je te eren
Zodat wij niet vergeten
En misschien ooit leren
Om goed te doen, niet slechts te weten
Gouden harten die eerder stopten met kloppen
Omdat ze het juiste hadden gedaan
Want wie goed is kan niet stoppen
Ook als dat betekent, dat het gouden hart niet langer zal slaan
Maar het bereik van dat beperkte aantal slagen
Ging verder voorbij hun graf
En ook al werden zij verslagen
Het is dat gouden hart dat hen de overwinning gaf.