Heet.
Weidsheid dampt
Trillende luchten
Lome warmte schept verstilde sfeer
Sperwer schiet voorbij
Belust op prooien
Hitte drukt de mens terneer.
Kwik stijgt tot
Extreme hoogte
Code geel , oranje, komen in ’t beeld
Records worden
Ineens verbroken
Terrastarieven fors omhoog gesteeld.
Hitte programma ‘s
Voor senioren
Bak met water ,verfrissend festijn
Vocht, een zonnescherm
En hoedjes
Hoe intens gezellig kan het dan zijn.
Tour de France
In deze hitte
Dat ik intens kijkend ervaar
Vooral de collen
Vragen offers
Wij doen het zeker hen niet na.
th