Sy lê tussen die kruie in die gras
kyk verlangend in die geslypte lens
Die fotograaf sukkel om haar te vang
in haar lingerie haas nie meer aan
Hy maak sy oë toe en maak oop ooglede
skud sy kop om duideliker te sien
Sy glimlag na sy fokus terwyl hy gespanne
neem ten minste honderd foto's en nog een
Erotica in het gras
Zij ligt tussen de kruiden in het gras
kijkt smachtend in de geslepen lens
Met moeite vat de fotograaf haar
in lingerie bijna niet meer aan
Hij sluit zijn ogen en open, knippert oogleden
schudt met zijn hoofd om nog duidelijker te zien
Zij glimlacht naar zijn gespannenheid terwijl hij
minstens honderd foto's schiet en nog één