Tergzien.
Terugblik op
Zoveel hoogtepunten
Die glanzen in je denkpatroon
Kwalitatief met
Hoge waarde
Kenmerk ook van buitengewoon.
Onmoog’lijk één
Daar uit te lichten
Als hoogtepunt uit die bonte rij
Zoveel verschillend
In bepalen
Dat is het hoogtepunt voor mij.
Alleen de liefde
Van mijn leven
Die ’t al met mij heeft meebeleefd
Die springt er uit
Totaal onmisbaar
Niets en niemand die dat tegenstreeft.
Genoten samen
Al die jaren
Van ons gezin als achterban
Van de vakanties
Hechte vriendschap
Van vele dat ik ondernam.
Wel is ons in
Die 60 jaren
Ontvallen wat ons dierbaar was
Doch dankbaarheid
Bekroont de beleving
Ook wij naderen ’t eind van de pas.
Wij kijken terug
Op al die jaren
Vol warmte , zeker diamant bewust
Mogen zo moog’lijk
Nog wat genieten
Van de tot nu toe verkregen rust.
th