Een avond aan de kust eenzaam en alleen
met alleen de vogels om je heen
Je bent je van de omgeving bewust
Het gele gras dat je gedachten sust
Het water kabbelend aan je voeten
de zee die fluisterend naar je roept
en in je hart voelt het zo goed
Zou ik het wagen ....
te vragen of de zee mij mee kan dragen.
Langzaam komt de zee naderbij
je hoort het ruisen van het water
sneller en sneller komt de stroming
zacht fluisterend klinkt het in je oor
Ga .... ga er vandoor ik neem je niet mee
het is nog geen tijd je bent nog niet klaar
Je moet nog wachten tot later.