Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Zo gezegend met jou
Met jou als goede vriend
Ben ik schatrijk
Schijnbaar hebben wij deze
Bijzondere connectie verdiend
Ik mag je blijven zien
Blijven ontmoeten en
Veel voor je betekenen
Jij ook voor mij misschien
Ik ben zo rijk met jou
Een stukje uit de hemel
Wat gegeven is aan mij
Dat is alles wat ik wou
We zijn er voor elkaar
Zoeken uit waarin we
Elkaar kunnen helpen
Vanzelfsprekend gebaar
Bijzondere vriend
Zodat ik niet zo’n heimwee heb
Naar waar ik vandaan kom
Want ik blijf toch helderziend
God heeft me jou gegeven
Jou op mijn pad gebracht
Vriendschap en hechtenis
Om voor te leven
Wij samen zijn prachtig
Maar mijn man blijft
De basis in mijn bestaan
Dat maakt het krachtig
God geeft mij de mogelijkheid
Om samen te groeien
Elkaar de weg te wijzen
Naar dat wat ons hart vermijd
Reacties op dit gedicht
kristalkind vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Werner S
:
Maandag, juli 29, 2019 14:26
een goede vriend voor het leven is in jouw pad gekomen, neem het met dankbaarheid aan en geniet ervan
Over dit gedicht
Auteur:
kristalkind
Gecontroleerd door:
christina
Gepubliceerd op:
28 juli 2019
Thema's:
[Spiritueel]
[Vriendschap]
[Toekomst]