HOEVEEL ZOVEEL
Haar uit mijn hoofd gezet
zij komt weer spartelend boven
schoppend en naar adem happend
trommelend op mijn hart
Zij laat zien hoe lenig zij nog is
in gedachten, woord en daad
effectief geeft zij krachtig mij
een knietje in mijn kloten
tot mijn lijf haast van pijn vergaat
Ik hoor haar zeggen dat zij bang is
voor een liefde als die van mij voor haar
dan zwemt zij in het water langs mij heen