Mijn gedachten dwalen af naar jou zijn
ook al ken ik je niet
althans niet fysiek
enkel via tekst en inhoud
Wat het belangrijkste is
ik besef alleen dat er een stil verlangen is
van mijn kant en wellicht niet van uw zijde
denkend aan uw zijden japon
fantasie in mensenlevens waar veel mee begon
intiem zwalpend op de golven van begeerte en genot
mijn oudste zoon zou zeggen “ dat is zot “
enfin,
hopelijk proef je de welvende sfeer zoals de welvingen van je mooie lichaam
die je mss al lang vergeten bent te aanschouwen maar er nog steeds zijn
begerenswaardig en fijn
als het schoentje van Assepoester
wie het schoentje past
trekke het aan
of in dit gegeven mss wel…
Uit