Levenslente
Prepub
Sowieso dwarsliggen, goedgelovig, brutaal, provoceren, wisselvallig
Sowieso lichaamsschommelingen, humeurig, eigenwijs, ongeduldig
Sowieso warrig, lamenteren, verontwaardiging, woede, respectloos
Sowieso zelfmedelijden, foeteren, onmacht, tranendal, overmoedig
Sowieso onbegrepen, afkeurend, zelfbeklag, jaloezie, beinvloedbaar
Sowieso lusteloos, overgevoelig, hebzuchtig, beschaamd, verbitterd
Lichaamsluiken
Pub
Vaak chatten, gamen, internetten, boemelen, nachtbraken, kaduuk
Vaak perikelen, onbeheerst, opgetogen, ergernis, zelfbeschadiging
Vaak appen, daten, onderuitgaan, smoor, teleurstelling, roekeloos
Vaak vleien, uitdagen, passie, losworstelen, benauwd, uitgewoond
Vaak bijdehand, ontwapenend, vrijpostig, handtastelijk, ontheemd
Vaak rebelerend, gekneveld, ruig, eigendunk, obsessief, bedwelmd
Lichaamshonger
Junk Pub
Dwangmatig zuipen, gebruiken, rampetampen, aansporen, tieren
Dwangmatig hunkeren, wellustig, destructief, schaamteloos, grof
Dwangmatig vlammen, kreunen, egotrippen, ongeremd, verdoofd
Dwangmatig bandeloos, beducht, aandrang, webcammen, snatsen
Dwangmatig judassen, raggen, blowen, snuiven, snatsen, stuurloos
Dwangmatig vertwijfeld, neurotisch, stoned, hallucinerend, verslaafd
Lichaamslust
Late Pub
Ongetwijfeld vernielzuchtig, gehavend, depressief, psychotisch, afkickhint
Ongetwijfeld strijd, afhaken, herkansing, veerkracht, clementie, verlossing
Ongetwijfeld verleiding, terugval, ontmoedigd, ondersteuning, verzorging
Ongetwijfeld krachtmeting, tweestrijd, volharding, assistentie, aansporing
Ongetwijfeld gedreven, sympathie, redding, uitzicht, toekomst, erkenning
Ongetwijfeld opluchting, zelfvertrouwen, vrijheid, stilte, voldaan, herboren
Lichaamsrust