Altijd gedacht,
Mijn moeder die is eerlijk,
Maar zij vond alcohol heerlijk
En vergat haar kinderen
Dan hoor je toch bij de mindere?
Altijd gedacht,
Mijn moeder houd van mij,
Mijn moeder maakt me blij
Maar het kon niet zo zijn
Want ze doet me veel pijn
Laat me wakker worden,
Laat het een nachtmerry zijn
Was alles maar weer in orden
Was het maar geen schijn
Laat me weer gewoon leven
Laat eens merken dat je van me houd
Laat haar mijn pijn beleven
Laat me niet staan..ik heb het koud
Ik voel me zo eenzaam,
Stop nou en hou van mij
Wees nou eens behoudzaam
En zet die fles nou op zij.