Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
nat staan mijn ogen
Nat staan mijn ogen
De tijd zonder jou is voorbij gevlogen
Gedachten houden je mooie gezicht vast
Een beeld dat in een ideale romantiek past
Het hart van jou dat in schoonheid beland
Ik kus je zachte liefdevolle hand
Je bent vertrokken met een laatste blik
Het laatste wat ik van je zie
met deze laatste snik
Is je mooie lange haren
die sierlijk languit gelegen liggen
langs je rug
waar ik tot het einde kan naar staren
zo natuurlijk en met veel schoonheid
dat je als vrouw bent
neem ik voor het laatst afscheid
je hebt mij met veel liefde versierd
dat is wat je het meeste siert
mijn ogen drogen door jou ommezwaai
je ogen zijn van mijn blik weggedraaid
het afscheid word steeds realistischer
heel deze scene is veel romantischer
als ik naar je toe loop
en je zeg
dat deze romantiek
beter niet afloopt
Reacties op dit gedicht
Werner S vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Rovera
:
Vrijdag, augustus 16, 2019 00:56
Hhh lol werner s
Rovera
:
Vrijdag, augustus 16, 2019 00:54
Lange haren??!!nee die heb ik niet helaas,ik heb een bob!!;)damn alweer niks voor mij
Over dit gedicht
Auteur:
Werner S
Gecontroleerd door:
christina
Gepubliceerd op:
15 augustus 2019
Thema's:
[Liefdesverdriet]
[Verdriet]
[Hoop]