BIJ DEZE
Dat als je op je snufferd valt
door en door blijft reizen
weer terugkomt op dezelfde plek
waarmee jij hebt bewezen dat
bewegen van de ene naar
de andere plek, een cirkel is
geen rechte lijn of verzameling
van punten achter elkaar
er geen einde en geen begin is