oma is de persoon waar ik heel veel van hou
nooit laat ze me staan in de kou
aan haar kan je alles vertellen
via de telefoon door haar te bellen
ik kan ook bij haar mijn hartje luchten
zonder dat je ze ook maar 1 keer hoort zuchten
ze maakt altijd mijn lievelingsgerechten klaar
pannekoeken of groenten met tartaar
mijn oma is klein en lief
en ze is ook mijn kleine hartendief
voor haar ga ik door een vuur
maar soms krijgt ze wel haar kuur
kortweg , ze heeft een hart van goud
dat is de reden waarom je zoveel van je grootmoeder houdt