Stuur je een hele bos vol bloemen
Waar je zelfs de namen niet van kan noemen
Allemaal voor een kleine aandacht van jou
Dat ik van je wil krijgen
deze korte avond, nou?
Hou van het leven
als ik mijn gedachten venster open
Waar jij doorheen wilt lopen
Hoe je recht naar mij toe loopt
Alles zit in de juiste plooi
Waar ik naar hoop
De bloemen die ik voor je voeten gooi
Wat valt de combinatie met jou mooi
Waar jij de mooiste bloem bent
In deze bloemenpad
De mooiste bloem uit de stad
Ik rol je de rode loper mat uit
Waar je je schoentje verliest
Je muiltje