Je zal ermee moeten leren leven ..
dat 'k al wat kilometers heb gevreten
van hot naar her vruchteloos gereden,
klapbanden, ratelende geluiden, rokende motors,
( bij wijze van spreken )
net iets teveel en meestal wat
tekort van dit of dat,
vraag me niet uitvoerig waarvan ..
kortom genoeg om .. afin zat,
en .. zei ze om hem 't overtroeven
'k heb iemand, ooit, heel lief gehad
haar pupillen werden meteen groter
't was alsof ze nog in de armen van ..
en planeet X-vertoefde,
nu kwam hij op de proppen
met 'n pittig detail dat ze ook wilde weten
toen de stilte bonkend door dreunende geluiden
als 'n militaire mars werd overstemd,
om elks brokkenparcours van tafel te vegen,
na wat wikken en wegen
Bacardi's, scrambled en stirred on the rocks
zei ze rood aangeschoten
your place or mine ?
so what ..
why not ?