het kruis tegen de borst
voor de onderkoming
god geeft je een gelaat
in deze nieuwe vertoning
we verzamelen onze woede
door het verkeerde te doen
en niet het goede
dus kijk ik nu de schuld in het oog
van het illuminatum
geef mij maar de zuivering
de godsdienst
in het volgende stadium
armen omhoog tegen deze tekortkoming
stap je tredens onder je zolen
beleef je geloof in je diepste ziel
waar je van af bent gekomen
zet je haat te laat
maak met god een afspraak
keer uit jezelf
spreek naar je persoonlijke elf
je vriend of vriendin
fladdert bij je binnenin
laat
de zon
niet ondergaan
over je boosheid,
zei de gekruisigde,
blijf niet buiten je
zelf, bid je in je
binnenkamer,
Vader zal je
verstaan,
‘t is niet
te laat.