neem mijn gebroken ziel
hou je armen tegen mij
voor het vermijden
van het verniel
zegen mijn beproeving
voor mijn volgende uitdaging
zet je hart voor mij stil
laat het botsen tegen het mijne
dat is wat mijn hart wil
laat het terug leven
en verfijne
in een kruising
laat het niet sterven
door een benauwe ruising
beproef mijn zoet bloed
in een verliefde uitbarsting
neem het op bij een botsing
van lang leven
voor ons twee
doe het voor even
ga met twee stromingen mee