Men kon 't niet negeren dat haar armen
meermaals waren gesneden, gefileerd, gekerfd
en ze tegen wil en dank, getormenteerd,
graatmager stond op haar wankele benen,
toen ze zei, de geestelijke gezondheidszorg,
is stukken beter in Holland
en d'erop haar facebook pagina stond
wat 'n mooie meid ze wel was,
likes here en daar maar wat had ze daaraan ?
'k ben 't afgelopen jaar meer in 't hospitaal
dan thuis geweest, d'onzekere ogen helderblauw,
't mooiste aan haar was toch dat mooie haar
want de tieten waren zowaar ,
als 'n mislukte cake ineengezakt tot 'n -A cup,
toen ze als mijn totaal onhandelbare rosse kat
kopjes kwam geven op 't verkeerde moment,
op de sofa wanneer ik 'n spannende episode,
van commissario Maltese amorato in Sicilie
en de maffia bekeek, ze wat onzeker vroeg
'k ben geen voorstander van me too#,
dus, houd, grijp me vast,
met je afschuwelijke lijfsgeur,
en zweer bij God of de duivel
of Alfa Romeo Giulia Quadrifoghlio Verde
Gran Torismo Allegerito,
la divina machina Italina,
et dici
che va bene !