Is een blad papier een buik
in verwachting van woorden?
Ik maak liever een punt,
een lijn, die begint van rechts
naar links gaat en niet ophoudt
aan de rand, maar doorgaat
de vrije ruimte in, een cirkel
vormt en terugkeert op dezelfde plek.
Jou het laten zien en bewijzen dat
rechte lijnen niet bestaan.
Of zal ik het blad mooi wit laten,
mijn gedachten laten stromen
en niet stoppen, een waterval maken?
Zouden wij onszelf in een ton stoppen
dicht laten timmeren en wachten
tot de grote regens komen?