Je bent super schattig
Alle kleuren van liefde
Een uitnodiging zo hartig
Je bent in het hart geliefd
door een ander hart
het is op je verliefd
je bent zoals een bei
die zoekt naar haar honing
voor de koning(in)
die verheerlijkt in de beloning
de zoeten die je haalt uit de nectar
en brengt naar je nummer 1star
en vertrouwt op de uitnodiging
van die ene ware smaak
die door je angel in geraakt
en door je zoetig hartje is gemaakt
mijn honig hartje
die vol vertrouwen blaakt
heeft jouw zoetig hartje
bij zich bewaakt
ik heb er van willen proeven
maar jij bent nog steeds niet
voorbij mij komen zoemen
je blijft verder in de tuinen zoemen
naar de ideale nectar bloemen
ik hoop dat je voor mij
de ideale bloem vindt
die waait door de wind