heb zopas mijn zinnen opzij gezet
ik luister naar het vervolg
waar nog geen woord op heeft gelet
zinnen die nog niet weten
hoe ze moeten beginnen
ik verwelkom mijn innerlijke rijkdom
pers er uit wat diep
in mijn ziel heeft gekleefd
haal het gevoel voor
aan mijn twijfels
hoe een ander mij heeft voorgeleefd
de drang die in mijn stem hunkert
om vertaald te worden door gevoelens
beleeft mijn gevoel in diensten
door een ondergrondse bunker
een opkomende inspiratie
mijn stem toont zich in angst
om emoties te tonen
en mij met overwinningen
te belonen
ik heb van mijn onderdruk gewonnen
alles is terug opnieuw begonnen
met zelfvertrouwen
en niet meer ingehouden