Alweer een beste tijd geleden verscheen jij in mijn leven ..
We noemden elkaar toen anders nu zijn we beste vriendinnen ..
Ik ben blij dat we nog steeds met elkaar omgaan ondanks wat er is ons leven is gebeurd ..
Oprakelen heeft geen zin om daarover te hoeven beginnen ..
Diversen zouden het toch niet hebben goed gekeurd ..
Dat zou mij weinig interesseren tot niks ..
Ik leef mijn leven en beslis wat goed voor is ..
Dus een dank je wel voor je vriendschap tussen ons is hier op de plek ..
Mij krijgen ze niet gek ..