Doe wat je voelt
voel je je angstig
voel je die woede in je opkomen
huil het dan uit
schreeuw
tier
laat alles de vrije loop gaan
voel je je fantastisch
juich
lach
praat
doe alles waar je je nog fantastischer door voelt
blijf niet zitten met gevoelens
krop ze nooit op
praat erover
schrijf erover
je hoeft je er nooit om te schamen
je bent een uniek persoon,
door God geschapen,
toon wie je bent,
wat je voelt,
wat je wilt
Alleen door eerlijkheid,
oprechtheid,
waarechtigheid
vind je de oplossing
om jezelf te accepteren !