Het verdiept in het grazen van graniet
Een plofkraak in de bankenzaak
Gegeizeld geld is in regionale omloop
Het zijn gangsters die de economie verkoopt
en dan de Gasontploffing
ze wisten van het lek
Het was GEEN aanslag van een terroriseerde gek
Maar een te laat ingegrepen wrek
Waarschijnlijk keert deze karma terug naar zijn plek
En zit er iemand nog onder het puin
Die wacht op de redding
Niet gesmeerd met boter op de kruin
Dan heb je nog het rechtse vl belang
Ze doen mij denken aan de nazi fame gang
Zwart wit geel of orangje huid
Geeft om deze partij geen fluit
Stemmen gaan gewoon uit
naar anonieme politiekers
met een achtergrond van rascisme
zo mensen dissik
en zei dissme
gelukkig maar
want het rascisme zit daar