Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Verborgen boodschap
Een glimlach op je gezicht
Een blik in je ogen
Wie schijnt er een helder licht?
Want wie jou niet kent wordt bedrogen
Ziet de verborgen boodschap niet
Wekenlang kun je niets van je laten horen
Lijkt het alsof ik niet door je gedachten ga
Kom je mijn balans die ik net heb gevonden verstoren
Ik weet toch dat ik straks weer met lege handen sta
Wanneer je vraagt of je mij later vandaag kan bellen
Dan weet ik
Dat je toch niet belt
Maar eerlijk? Ik heb je ook niet veel te vertellen
De cirkel is weer rond
Reacties op dit gedicht
Star of ocean vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Clarice
:
Zaterdag, september 14, 2019 22:15
Goed geschreven, je moet je ook niet 'aan het lijntje laten houden. Gts Clarice
teun hoek
:
Zaterdag, september 14, 2019 19:03
een cirkeling om het goede.
th
Over dit gedicht
Auteur:
Star of ocean
Gecontroleerd door:
christina
Gepubliceerd op:
14 september 2019
Thema's:
[Familie]
[Teleurstelling]