Wanneer je alleen goed bent wanneer het goed uitkomt voor andere
Vriendin, lief , geliefde te worden genoemd en het spel van wat ze niet weet niet deert verder speelt
Ik ben geen optie die je kan gebruiken wanneer het jou alleen uitkomt
Ik zie je als een lief warm persoon aan
Voor groot deels is het omdat ik die warmte voor jou ook voel
Een plekje heb je me allang al gegeven en waar je me juist wilt in je leven
Verborgen en daar ergens waar niemand kan oordelen
Daar heb ik allang vrede meegesloten
Ik ben liever een stil wezen in deze harteloze wereld
Het liefde dragen en hebben is wat mijn wereldse voor staat
Waar mijn bestaan uit bestaat
Waar jij als een zaadje in rijkelijk vruchtbare grond zijn wortels goed wist te vestigen en vorstelijk bent gegroeid
Zo heb jij je plaats kunnen veroveren in deze broos harten doos