Als ik je nooit meer zag,
Jij veroorzaakt soms mijn lach,
Maar als ik besluit weg te zijn
Vanwege het gebeurde venijn-
Darling, hoe zou je moeten weten
Dat ik jouw niet kan vergeten?
Dat je me soms 's nachts uit nachtmerries red
Als ik in paniek ben in mijn bed
Hoe zou je daar achter moeten komen?
My Darling uit mijn zoete dromen...
Dat het fijn is om over je te fantaseren
Ik moet je in mijn fantasie en dromen begeren
Ik wist niet dat ik nog verliefd kon zijn
Maar ik heb last van mentale pijn
Door toestanden buiten mijn macht
Dus wederom een eenzame nacht.
My darling Ik voel me nog steeds verliefd op jouw
Waarom is mijn dromelarij je nog steeds zo trouw?
Ik wou dat ik actie kon ondernemen en je echt zien
Dan hield jij ook van mij misschien
Het is nu vooral eenrichtingsverkeer
Wanneer- mijn grote held, zie ik je weer?