LINKS, RECHTS VOORBIJ
Zij haalde me in bij het hardlopen
Soepel wapperden haar voeten naar buiten
Een mobieltje maakte zijn kenmerkend deuntje
Even later kwam zij terug gesneld
Zij stopte toen ik bleef staan en zei
dat zij geen tijd had, zij had een 'spoed.’