Als ik aan je denk, jouw berichtje lees
heb jij al in de verkeerde trein gezeten
begint de dag met kommer en kwel
Gisteren nog goede voornemens gemaakt
dat ik je nooit zou missen, want jij
zou altijd bij me zijn tussen mijn oren
langs de ruggengraat naar beneden, waar
voetzolen geduldig wachten op wie hen
van de zwaartekracht bevrijdt