BUITEN BINNEN, BINNEN BUITEN
Daar sta je dan naast een nimf
in donkere avondjapon onder de bomen
hier schijnen groen de dromen
S-Plaza swingt van muziek en sfeer
Julius zingt met Stanislaus 'Heine'
Nijnsel is de plek voor een Lorelei
Maassluis zonnepanelen op een dak
in Breda een kloostertuin
in verwondering verwekt