Als je bang bent
om in het leven alleen te staan,
kijk dan eens om je heen..
Als je bang bent
om in het leven met twee te zijn,
kijk dan eens om je heen..
Als je bang bent
om in het leven geraakt te worden,
kijk dan eens om je heen..
Als je bang bent
om in het leven ten prooi te staan,
ten koste van jezelf,
kijk dan eens om je heen..
Als je bang bent
om in het leven je leven te leven,
kijk dan eens om je heen..
Als je bang bent
voor alles wat je leven je gaat bieden,
wees dan niet bang en zet koers
desnoods met een vlootje,
maar geloof me,
elke rivier kent zijn kronkels
en elke beek zijn stroming,
maar een mens heeft intuïtie
en die krijgt niemand stuk,
al was dat maar een insinuering..
Maar een mens kent meer dan ellende,
namenlijk liefde en geluk !!!