HERFST AUBADE
De bladeren ruisen erop los
ik waan mij in een bos
Daar gaf jij mij die kus
onder die dikke eik
Jouw gezicht is mij lief gebleven
door alle, lange jaren heen
Het verlangen van jou terug te zien
onder dezelfde eik misschien
met jouw rode haar van toen