Als je het pad niet recht bewandelt
Is er een duivel die over je leven handelt
Als een engel je wil bevrijden
Zweef je over nieuwe tijden
Ben je nieuwschierig over het heilige
Keer je in de huid van de stervelingen
Zie je je ziel overgeven aan de engelen
De tijden breken je val
Hangt het verleden je aan de gal
Stort je naar beneden
In het donkere heden
Ben je in de armen beland van iets groot
Je hoofd in de wolken gestrooid
Zacht in je dromen toegedekt
Beleef je de hemel
Als iets moois
Waar je uit word gewekt
Naar het licht
waar je naartoe vertrekt
Hans Winter: | Zaterdag, oktober 05, 2019 14:49 |
misschien mag je hier alvast met je mooi ooit visioen iets ten tooi zien te doen. groetje, hans |
|