Nog steeds,
is het soms moeilijk te geloven.
Na alles wat er is gebeurd.
'Dit kom ik te boven'
Nog altijd,
voel ik me die naieve, domme meid.
En ik haat het,
dat ik het mezelf verwijt
Hoe sterk ik kan zijn,
soms voel me ongelooflijk zwak.
Dan komen de momenten boven,
waardoor mijn ziel keer op keer brak
Elke keer weer.
Krabbel ik op uit het dal.
Hoe hoger ik kom,
hoe dieper ik daarna weer terugval.
Ik blijf strijden voor rust.
Want het voelt nog steeds als een gevecht.
Een eeuwige strijd met mezelf,
waarbij de strijdbijl maar niet wordt neergelegd.