Momenten die we missen
Zijn de leegte die de vulte wissen
Met ons twee gaat alles traag
En gaan mijn vlinders uit mijn maag
naar jou vliegen ze uit
en komen ze graag naar thuis
ze vinden elkaar blindelings
ze kriebelen tintelings
ontmoeten de gelijkenissen
daarom wil ik deze tijd
met ons samen
niet missen
dus laten we ons niet wissen
maar het getik van de klok
daar steken we een stokje tussen