Twaalf oktober
Precies anderhalve maand
Geleden dat ik je verliet
Nu pas begint het echte
Gemis naar jou als persoon
Met een intens groot verdriet
Ergens wil ik je niet kwijt
Je bent zo mooi, lief en prachtig
Maar ik ben bang voor de tijd
Het ene moment ben jij het
En het andere moment twijfel ik zo
Hopelijk krijg ik geen spijt