Weg zijn, verdwijnen,
Er niet meer wezen,
Niet meer voor elkaar verschijnen,
Elkaar niet meer kunnen lezen,
Een eeuwige nacht,
Donker,
Stil,
In de eeuwige wacht,
Ik had kunnen zeggen,
Dit wil ik nog helemaal niet,
Verdwijnen uit elkaars leven,
Maar ik kan niets weerleggen,
Waarom ik in tranen schiet,
Was je er al klaar voor,
Om uit mijn leven te gaan,
Want je bent nu door,
En ik ben stil blijven staan,
Deze keer is het echt,
Geen maniertjes om te spreken,
Te lezen van elkaar,
Dit voelt alles behalve het juiste,
Dit voelt door en door slecht...