Bedankt, voor alle lieve woorden.
Die af en toe gaten in de muur boorden.
Bedankt, voor de leuke gesprekken.
Al klinken we vaak als gekken.
Bedankt, voor de lach op mijn gezicht.
Wat deze zware tijden iets verlicht.
Bedankt, dat je me je eigen zorgen verteld.
Dat heeft mijn vertrouwen wel wat versnelt.
Bedankt, dat je er voor me bent.
Ondanks dat je me niet echt kent.