Wie wil zijn naam op het kerkhof
Wie wil eindigen onder het stof
Verbroederd met wormen
Die kruipen in verschilende vormen
Kruipend over je lijk
Met modder door het slijk
Dus wapens leg die maar neer
En gedraag je als een deftige heer
Doe het eens ‘’probeer’’
In het leven is er meer
Dan pijn en zeer
Draai in de juiste richting
Onder de juiste lichting
Die schijnt over de onze
Kan het, dat?
De vrede overwon ze