Waar ben je vraag ik mezelf wel eens af
Wat heeft er voor gezorgd dat jij jezelf soms kwijt bent
En je gevangen voelt door stress, wanhoop en angst
Je kunt je rust maar niet vinden dus laat staan verbinden
Het is niet dat je de zon of het geluk ziet staan
Maar soms sta je wel achteraan
Ik vraag me af wat er voor jou nodig is om te helen
Zodat je wat meer voor jezelf opkomt en gaat delen
Vertel me wat meer over wat je vroeger deed en wilde worden
Vertel me over de laatste 5 jaar waarin je vooruit had moeten gaan
Maar waar je juist werd geleefd en je naast fulltime werken
Een verzorgingsrol had
Vertel me wat dat met jou heeft gedaan
Wat ben je er in kwijt geraak en wat heb je gevonden
Of ben je jezelf juist kwijtgeraakt
En bedenk je je nu wat je er gevonden hebt
Misschien is het net als de ze zee die alleen maar ebt
Je leeg bent gezogen
En jij jezelf nu weer moet gaan vullen
In de vloed
Je bent nu vanuit Amsterdam terug naar je dorp in Bergen
Je voelt de rust al als je er binnen komt rijden
Maar neem er eens de dag de tijd voor er echt te zijn
Ga naar jou favorieten plaatsen toe
Of loop er gewoon even rond
Maak die dag vrij
Jouw hart en ziel (wij) moeten elkaar weer vinden
Stel centraal het verbinden
Dus ga er wat eerder in
En er wat eerder uit
Zoek ons dan eens wat vaker op
Wij willen dat jij nog wat beter voelt
Dus kom op!
Als wij elkaar vinden en zijn verbonden dan weet je het weer
Wat voor schat je bent
Hoe mooi en bijzonder jij je dan voelt
En er echt mag zijn
Jij ziet de mensen echt
En kijkt dwars in hun ziel
Je ziet wat ze nodig hebben
En wat je voor ze kunt doen
Jij kunt bergen verzetten
Muren afpreken
Ze laten lachen
En je geeft ze hoop
Ja jij bent bijzonder schat
Het is jammer dat je ons te weinig voelt
En we zien en voelen jou pijn dan ook
Voel je niet meer gevangen in wanhoop
Maar vindt ons weer
Voel je geluk nu je thuis bent
Geen hartenzeer meer
Jij bent liefde!