Mannen in zwart, zwart als de hel
Namen mij mee, geesten van kwel
Ik lig op de grond, ogen zijn neer
Zo ver van thuis, thuis is niet meer
Herinneringen in flarden
Geheugen als regen
Laat mij alsjeblieft
Op de golven bewegen
Zweven door wolken, wolken als ik
Laat me verdwijnen, voordat ik stik