Draden.
-------
Draden , lijnen ,stralen van pijn
ze verbinden draden van mij tot bij jou
pijn of liefde ik ben verbonden aan jou .
Draden van het leven dat ze je geven.
Geluk en verdriet , zorg dat je van je leven geniet.
Draden die je lijden tot moord en tot geweld een spel
dat slecht afloopt door al die draden .
Maar er zijn draden die er voor zorgen dat alles bij elkaar blijft net zoals jij en ik wij , wij zijn verbonden met een draad en deze draad krijgen ze nooit meer stuk . Jij en ik puur geluk.