liefdesmaten
Een vrouw en een heer
een heer met een heer
een vrouw met een vrouw
dit is het leven van geluk en trouw
Liefde je leven allerlij soorten en maten.
Je hebt een kleine maat een S voor mensen
die het niet veel nodig hebben .
En je hebt een grotere maar een M voor mensen die het
af en toe eens nodig hebben .
En je hebt een L voor mensen dat toch wel al bijna niet meer zonder kunnen.
En je hebt een XXXXXL voor mensen die HELEMAAL niet aan te spreken zijn zonder liefde .
Al die maten kan je eigenlijk niet met jezelf vergelijken ook aal denk je bvb. aan : je kleren , je schoenen ,...
Nee liefde is een maat dat niet te passen is je hebt et of je hebt het niet !