Ik kan mij geen moment vinden
Om mijn emoties naar jou te verslinden
Alleen om mij onvoorwaardelijk
met jou te binden
wil mijn gevoelens niet stil leggen
kan het niet tegen mijn hart zeggen
want mijn hart spreekt
het zegt dat een leven zonder jou
een liefdevol leven ontbreekt
dus geef om mij en blijf bij mij
zeg wat je hart mij wil overbrengen
zodat ik mijn tijd met jou
levenslang kan verlengen
verlos mij van het opkroppen
van mijn diep binnen zittend gesprek
want het hart mist jou
een vertrouwde rustgevende plek
want zonder jou
gaan mijn hartslagen stoppen
en is het mijn hoop
dat zonder jou rondloopt
en vertrekt