als een liedje.
Jij bent als een liedje
telkens als ik je hoor
blijf je in mijn hoofd rondspelen
en maar draaien en draaien tot ik
er genoeg van krijg.
Ik zing telkens met je mee want het
liedje staat op mijn cd wat er op mijn
cd staat geschreven vertel ik je sewwes
wel even.
Veel liedjes voor mij heb je geschreven
en ze zijn steeds weer in mijn achterhoofd
gebleven .
Je blijft draaien tot plots, op een moment
je doet het niet meer je batterij is op
en de liefde voor jou zegt stop maar
dat ene ding in mijn leven is nog steeds
mijn CD gebleven.