Ik heb je nog maar net leren kennen
Maar aan jouw persoonlijkheid kan ik wel wennen
Je bent een aardig en lief persoon
Je bent mooi en bijzonder gewoon
Je accepteert mijn pieken en mijn dalen
Ik kan bij jou komen met mijn verhalen
Weet dat dat andersom ook gewoon kan
Ik ben er ook voor jou lieve man
Ookal ken ik je pas 2 dagen
Jij mag me alles vragen
Ik wil je beter leren kennen
Je troosten als t moet of met een knuffel verwennen
Ik wil je aan het lachen maken
En je niet meer kwijt raken
Ik wil weten wie je bent en wat je hobby's zijn
Ik wil je maatje worden dat lijkt me fijn
Ik wil het langzaam met je opbouwen lieve man
Dat ik jou heb ontmoet heb ik geen spijt van