een moment van tijd,
eerlijkheid in de trein,
nietsvermoedend begeleidend,
naar een nieuw refrein,
een vreemdeling,
op een open gesprek,
waar het hart zich uit,
over leven en gebrek,
Een belofte niet licht gemaakt,
een vaarwel aan een passagier,
observaties in een ander licht,
waar liefde als onderzoeksonderwerp,
zich uit in vele vormen,
waar de observatie de vreemde hofnar,
werkelijk bestempeld heeft,
als een dwaas met een spraakgebrek,
waar het over emoties uiten gaat,