als je het zou weten
hoeveel je voor mij betekent?
zou je het anders aanpakken?
Zou je met mij willen weggaan?
Of eens goed doorzakken?
Zou je mij bespelen?
Of zou ik u vervelen?
Zou ge uw hart bij mij uitstorten?
Zou ge voor mij hebben gevochten?
Of zou ge mij uitlachen?
Zou ik toegang krijgen in uw gedachten?
Of moet ik daar nog lang mee wachten?
Zou je blijven overnachten?
Wil je bergen verzetten?
Of zijn er grenzen?
Waar ik op moet letten?
Vijftien vragen
Voordat ik voor je zal opdagen
Zou ik als persoon bij je slagen?
Weer een vraag
Neem het mij niet kwalijk
Ik heb je dan ook nog altijd heel graag
De liefde van een man
gaat door de maag