Herinneringen van vroeger en nu. De angst, liefde en vrijheid dat ik heb gekent. De vriendschap en de tranen. De eenzaamheid die een hart doet breken. Alles is hier.
Alles was hier met jou. Een liefde die niet voor bestemd was. De liefde die niet mocht bloeien. Nu mijn liefste, moet ik gaan. Weg uit de herinneringen. Weg van de wens om je te zien. De wens om je nog een keer in je ogen te kunnen kijken. Om je nog een keer vast te houden.
Zoeken naar je gezicht in de menigte. Het intense gevoel dat niet weg gaat. Een liefde dat gevonden werd. Een gevonden liefde dat niet voor bestemd was.
Het meisje dat was, is weg. Herinneringen zijn verwarrend. Gevoelens vliegen door elkaar. Oude verlangens, oude gevoelens. Veilig verweg in een land, waar ik niet vaak kom.
Dat voelt als een lade dat is geopent. Het kan nu een plek krijgen. Een plaats in mijn leven. Geen geheim meer. Verleden en heden komen samen tot een toekomst.