Geen dromen
Ligt het aan mijn slaaptekort
te weinig tijd om te verzinken
Is het drank waaraan het schort
maar ja, ik heb niets met drinken
Zou ik dan geen held willen zijn
in iemands stoutste dromen
De beste keeper op de lijn
het zal er niet van komen
Lichtvoetigheid, mij onbekend
geen danser in volle zalen
Ontdekkingsreizen, deze vent
ik heb moeite met verdwalen
Weelde dan, met pracht en praal
dat vind ik zelf al vaak verdacht
Nee, ik ben het type doe normaal
geen droompaleizen in mijn nacht
Zijn er dan helemaal geen wensen
die in mijn dromenland verpozen
Nee, jij wakkerde mijn grenzen
toen jij voor mij hebt gekozen
Alles wat een droom verguldt
kan jouw glans niet overtreffen
Jij bent een droom die is vervuld
Dat doet mijn hart al jaren beseffen